www.jhvihannes.fi/tietoa-yrityksesta.html

Tietoa yrityksestä

Toiminta

Panostamme laatuun

Voit olla varma että tuotteemme ovat tuoreita. Olemme aina pysyneet korkeassa laatutasossa. Ostamme päivittäin ekstralaadukkaita tuotteita.

Tuotteidemme hygieeninen laatu ja turvallisuus varmistetaan omavalvonnalla, joka pohjautuu lainsäädäntöön, viranomaisohjeisiin ja olemassa olevien vaarojen tunnistamiseen. Kylmäketjun seuranta alkaa jo tavaran lähtiessä tuottajalta ja jatkuu parhaalla mahdollisella tavalla aina asiakkaallemme asti.

Panostamme myös henkilökohtaiseen palveluun. Meille soittaessasi tiedät, että puhelimeen vastaa myyjä, eikä jonotusmusiikki.


laatu

Yhteistyöllä nopeutta

Toimipaikkamme ihanteellinen sijainti aivan avomaaviljelyalueen keskellä on luonut meille pitkäaikaiset ja hyvät suhteet alueemme viljelijöihin. He toimittavat tuotteitaan varastollemme päivittäin. Olemme kuitenkin vain reilun kivenheiton päässä Helsingistä, joten päivällä leikatut varhaisvihannekset ehtivät asiakkaalle jo seuraavaksi aamuksi.

Asiakkaamme on päivä päivältä lähempänä tuottajia. Nykyaikainen tilauksenhallintajärjestelmämme toimii reaaliajassa myös tuottajiemme suuntaan. Näin tuotantoa saadaan ohjattua asiakkaidemme rytmin mukaan. Ilman turhia välikäsiä saamme tavaran toimitettua edullisemmin ja nopeammin.

yhteistyo

Nopeat kuljetukset

Varastoltamme on puolen tunnin ajomatka Helsingin ydinkeskustaan. Jakelukuorma-automme hoitavat kuljetukset ripeästi asiakkaan kanssa suunnitellun aikataulun ja toimitusrytmin mukaisesti. Kaikki automme on tarkoitettu viileä- ja/tai pakkaskuljetuksiin ja täyttävät FRA/FNA-luokitukset.

nopeus

Kokemus

Yli 25 vuoden kokemus

JH Vihanneksen perusti vuonna 1987 Jaakko Huusela, joka luotsasi yritystä eteenpäin aina ensimmäisestä kilosta ja kaalinpäästä vuoteen 2000. Yrityskauppojen myötä veljekset Jari ja Jukka Hägg jatkoivat jo laadusta tunnetuksi tulleiden nimikirjainten JH perinteitä eteenpäin.

Aivan vihreinä ei yrittäjiksi ryhdytty, vaan kokemusta oli hankittu isomman maahantuonti- tukkuliiikkeen opissa jo useamman vuoden ajan. Näitä oppeja yhdistäen jo olemassa olevaan laatu-ajatukseen on liiketoimintamme kasvanut tasaisesti ja hallitusti joka vuosi.

kokemus2

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja
Jari Hägg
(09) 2764 0311
0400-416 752
jari.hagg@jhvihannes.fiTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Myynti/ostot
Jukka Hägg
(09) 2764 030
040 5463 130
jukka.hagg@jhvihannes.fiTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Myynti/ostot
Kenneth Saja
(09) 2764 030
040 1806 997
kennu@jhvihannes.fiTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Back to top